Më shumë se 15 vite në treg!
Të fokusuar vetëm në shërbimet dhe zgjidhjet për biznese, ne jemi të besuar nga Kompanitë më të mira në Shqipëri.

Partneriteti me ekipin tonë me përvojë dhe të kualifikuar ju ndihmon të rregulloni praninë tuaj në internet, të lehtësoni kompleksitetin operacional në manaxhimin e mediave tuaja sociale dhe reklamave tuaja, si dhe të menaxhoni më mirë koston.

Paketat e Marketingut Online

Planet për reklamimin & marketingun dixhital

Krijoni paketën tuaj
 • Silver

  99 / Muaj

 • Domain & Webpage
 • Webhosting, Email & Backups
 • SMM & SMO (fb, insta)
 • Webpage Maintenance
 • SEO & Google space manage
 • 20 Mbps Internet (for Free)
 • ...
 • Gold

  199 / Muaj

 • Domain & Webpage
 • Webhosting, Email & Backups
 • SMM & SMO (fb, insta, linkedin, tiktok)
 • Webpage Maintenance
 • SEO & Google space & ADS manage
 • 30 Mbps Internet (for Free)
 • ...
 • Diamond

  299 / Muaj

 • Domain & Webpage
 • Webhosting, Email & Backups
 • SMM & SMO (fb, insta, linkedin, tiktok)
 • Webpage Maintenance
 • SEO & Google space & ADS manage
 • 50 Mbps Internet (Falas!)
 • eCommerce setup
Thumb

Pse ITirana

Zgjedhje e zgjuar për
biznes të suksesshëm

Ne së pari njohim kapacitetet dhe mundësitë tuaja ekzistuese, identifikojmë modelin tuaj unik të biznesit dhe avantazhet konkurruese. Kjo mundëson që shërbimet dhe zgjidhjet tona të integrojnë në mënyrë të përkryer teknologjinë në operacionet tuaja.

 • Përshpejtim i Biznesit
  Për tu fokusuar në biznesin tuaj kryesor (=sukses)!
 • Klienti i Pari
  Për të implementuar shpejt shërbimet dhe zgjidhjet!
 • Iniciativa Strategjike
  Për të ridefinuar kufinjtë!
Lexo më shumë
Thumb
x
We don't use cookies on our website, but we take very seriously your privacy rights.
If you continue to use this site, we will assume that you are happy with it. Cookie Policy | Privacy Policy Ok